Sommar, sol & värme!

Innan vi går på midsommarfirande vill jag summera våren lite kort.

Det har varit en något märklig vår, volymer som varit lite upp och ner samtidigt som priser på stål varit mycket ner och upp.

Känslan och upplevelsen är att marknaden varit lite stressad och därmed oförutsägbar. Det är effekter av pandemin och Rysslands invasion av Ukraina som ligger och skvalpar.

Det blir lite ryckigt, fullgas och tvärstopp. Med stora prisförändringar som följd.

Min bedömning är att konjunkturen kommer mattas av något efter sommaren, priserna kommer falla tillbaks, vilket gör att hösten kommer upplevas som mer normal.

Vad gäller GA så känns det fortfarande mycket bra med fin balans i hela verksamheten vilket ser bra ut för framtiden.

Vi har fått flera nya kunder under våren inom olika segment, vilket känns glädjande. Särskilt kul är det att Stockholms kontoret i ”Uppsala” som vi startade 2021 ger resultat, det känns verkligen roligt.

I övrigt har vi god ordning och hoppas på ytterligare tillväxt. Vår Iso-revision gick utmärkt utan anmärkningar. Även årets bokslut 30/4 -22 var stabilt bra.

Vår utgrävning på ca 10 000 m2 börjar bli klart. Efter semestern kommer tillbyggnad för utlastning på 4000 m2 påbörjas vilket skall vara klart till vintern.

Nu skall det i alla fall bli riktigt skönt med lite sommar och ledighet.

Ämnar åka till New England efter midsommar, har inte varit där tidigare men hört att det är vackert, känns som man är extra ressugen nu efter pandemin.

Vill passa på att tacka alla intressenter för denna våren.

Ha en trevlig midsommar och en lugn & skön sommar !